Η εταιρεία KARYSTOS STONE είναι μια μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων και ιδρύθηκε το 1980 από τον Γεώργιο Σπύρου με κύρια δραστηριότητα στο εμπόριο και στην επεξεργασία πέτρας Καρύστου.

Η περιοχή της Καρύστου είναι γνωστή εδώ και πολλούς αιώνες για τα υπέροχα φυσικά πετρώματα που παράγει και ειδικότερα για τις πλάκες Καρύστου .

Οι πλάκες διαφοροποιούνται τόσο στην ποιότητα όσο και στα χαρακτηριστικά τους ανάλογα με το μορφολογικό γνώρισμα του κάθε λατομικού χώρου.

Η εταιρεία πέρασε στα χέρια της κόρης του Παναγιώτας Κυριακής Σπύρου, η οποία με νέες ιδέες και οράματα συνεχίζει το έργο του πατέρα της.

Στις αρχές του 2007 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και με την αναβάθμιση του εξοπλισμού της ασχολείται μέχρι και σήμερα με το εμπόριο και την επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων και σχιστόλιθων. Εμπνεόμαστε από το μεγαλείο της φύσης, δημιουργούμε πάντα με γνώμονα την απόλυτη ποιότητα βασισμένοι στην μακρόχρονη εμπειρία μας και αναζητούμε την τελειότητα στο αποτέλεσμα.

Με σεβασμό και εκτίμηση στους πελάτες μας.

Φωτογραφία από την έκθεση μας

Ακανόνιστη πέτρα Καρύστου

ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ